Over mij

Thilata Haasnoot

Mijn naam is Thilata Haasnoot. In 2005 heb ik mijn bachelor gehaald aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Sindsdien begeleid ik mensen met een beperking op diverse gebieden in de ambulante (thuis)begeleiding. Ik werk met alle leeftijden. Dit zorgt voor mijn brede werkervaring.

 

Mijn kennis en werkervaring combineer met grote betrokkenheid en een geheel eigen stijl. Mijn stijl is het beste te omschrijven als positief, met een vleug humor, concreet, respectvolle instelling, praten waar nodig maar vooral veel doen.

Iedere cliënt is uniek waardoor mijn begeleiding varieert van persoon tot persoon. Het bieden van inzicht, maar vooral het vergroten van zelfkennis, zelfwaardering en zelfvertrouwen staan centraal in mijn begeleiding. Het zoeken van de samenwerking met andere betrokkenen in de directe omgeving is ook kenmerkend voor mijn manier van werken.

De laatste jaren begeleid ik steeds meer mensen die naast de diagnose autisme ook hoog sensitief zijn. Vanuit deze interesse in hoog sensitiviteit heb ik in 2013 de ‘leergang HSP begeleider‘ via EszenzZ Centre in Amsterdam afgerond. Zo kun je je hoog sensitiviteit als positief ervaren in plaats van last.

Thilata Haasnoot

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek ben je van harte welkom om contact op te nemen.

Telefoon

06-28719648

E-mail

info[at]pitth.nl

Testimonials

 • “Aan de lezers van deze site. Thilata is klein van stuk, maar zeer doortastend. Ze weet wat ze wil en geeft mij inzicht in de voor mij ondoorzichtige situaties en hoe daar mee om te gaan.”

  Anoniem
 • “Mijn begeleidster Thilata rent me niet voorbij. Ze kent mijn tempo.”

  Anoniem
 • “Ieder mens is uniek in zijn soort. Waardeer een mens zoals het hoort. Samen zoekend naar de juiste weg dan is de oplossing vaak dichtbij”

  Marjan
 • “Mijn dochter heeft vele begeleiders gehad die leuk waren, maar bij Thilata leert ze meer. Ze pakt goed door en gaat daadwerkelijk aan de slag. Daarnaast is ze bijna altijd te bereiken.”

  Marloes
 • “Wij hebben Thilata leren kennen als een kundige, gezellige en pittige dame. Ze geeft praktische hulp en is onze steun en toeverlaat. Ze is direct en doet wat ze zegt en altijd serieus als het op actie aankomt. We hopen nog lang samen te kunnen werken.”

  Eveline