Contact opnemen

Ik help je graag verder

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek ben je van harte welkom om via onderstaande gegevens contact opnemen.

   

  Velden met een sterretje zijn verplichte velden. Vanzelfsprekend verwerken we al jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk. De informatie die je via dit formulier deelt wordt uitsluitend gebruikt voor het maken van een afspraak of voor het geven van vrijblijvend advies.

  Direct contact opnemen? Neem dan gerust telefonisch contact op.

  Telefoon

  06-28719648

  E-mail

  info[at]pitth.nl

  Testimonials

  • “Aan de lezers van deze site. Thilata is klein van stuk, maar zeer doortastend. Ze weet wat ze wil en geeft mij inzicht in de voor mij ondoorzichtige situaties en hoe daar mee om te gaan.”

   Anoniem
  • “Mijn begeleidster Thilata rent me niet voorbij. Ze kent mijn tempo.”

   Anoniem
  • “Ieder mens is uniek in zijn soort. Waardeer een mens zoals het hoort. Samen zoekend naar de juiste weg dan is de oplossing vaak dichtbij”

   Marjan
  • “Mijn dochter heeft vele begeleiders gehad die leuk waren, maar bij Thilata leert ze meer. Ze pakt goed door en gaat daadwerkelijk aan de slag. Daarnaast is ze bijna altijd te bereiken.”

   Marloes
  • “Wij hebben Thilata leren kennen als een kundige, gezellige en pittige dame. Ze geeft praktische hulp en is onze steun en toeverlaat. Ze is direct en doet wat ze zegt en altijd serieus als het op actie aankomt. We hopen nog lang samen te kunnen werken.”

   Eveline

  Klachten

  Pit streeft er naar om te allen tijde kwalitatief goede zorg te verlenen en de jouw een tevreden gevoel te geven. Komt het onverhoopt toch voor dat dit niet zo is dan hoor ik dat natuurlijk graag. Schroom niet om in gesprek met me te gaan om samen vast te stellen wat er beter zou kunnen. Als cliënt heb je daarnaast het recht om gebruik te maken van het Klachtenportaal Zorg. Dit is een onafhankelijk platform voor cliënten om klachten te uiten en voor zorgverleners om deze adequaat te behandelen.